Квас із березового соку з ізюмом - інгредієнти:
10 л березового соку,
50 шт. родзинок,
400 г цукру.
Березовий квас - приготування:
Якщо ти готуєш квас із березового соку в домашніх умовах, то бажано не використовувати пластиковий посуд. Краще візьми скляні або емальовані ємності.
Перед тим як зробити березовий квас, проціди березовий сік через кілька шарів марлі, щоб очистити його від сміття.
Додай родзинки, цукор і залиш бродити в прохолодному місці. Через 3-4 доби квас готовий.
Потім проціди квас, закупор пляшки і постав у темне холодне місце на тривале зберігання.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
-
Продовжуючи тему масажу, розповім про себе, де я навчався та звідки розпочав свій шлях масажиста. Мене завжди цікавило...
-
Доброго здоров'я шановні читачі блогу, сьогодні хочу розповісти про те, як я розпочав загартовуватись та моржувати. Був час коли я...
-
Літо найкраща пора розпочати загартовувати організм. Головні правила загартування це: систематичність і поступовість. Не потрібно відразу...
Немає коментарів:
Дописати коментар
Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.