Ми живемо не для того щоб їсти, а їмо для того щоб жити. Сократ
РАЦІОНАЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ - достатнє в кількісному і повноцінне в якісному відношенні харчування, фізіологічне повноцінне харчування здорових людей, із врахуванням їх віку, статі, роду діяльності та інших факторів.
1) КІЛЬКІСТЬ ЇЖІ - це стільки, щоб вона забезпечила добові енерговитрати організму;
2) ЯКІСТЬ ЇЖІ - правильне співвідношення білків, жирів, вуглеводів, вітамінів, мікроелементів, води відповідно до вікових періодів людини;
3) Правильно організовний режим прийому їжі;
4) Засвоєння їжі - створення сприятливої обстановки при прийомі їжі;
5) Щоб їжа не була шкідливою.
Немає коментарів:
Дописати коментар
Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.